Tenuta San Giorgio

Společnost Tenuta San Giorgio neustále klade velký důraz na ekologické otázky, ekologicky udržitelnou politiku a výrobní procesy šetrné k životnímu prostředí.

Tenuta San Giorgio je prestižní rodinná vinařská společnost s více než 90letou tradicí, které se podařilo vybudovat si výsadní postavení na vysoce konkurenčním trhu díky tomu, že spojila profesionalitu a opravdovou vášeň pro vinařské umění – vyplývající z dávného vinařského původu majitelů – s nejmodernějšími výrobními technologiemi, které vždy plně respektují tradici, což přispívá k vynikající kvalitě jejího širokého sortimentu ušlechtilých vín.

Tenuta San Giorgio je od samého počátku vlastněna a držena rodinou Tombacco, jejíž vinařské kořeny sahají do prvních desetiletí 20. století a která oficiálně debutovala na italské vinařské scéně v roce 1919 díky podnikatelskému duchu pradědečka Lodovica. Zakladatele na konci druhé světové války vystřídal jeho syn Sergio, který prozíravě vedl společnost k růstu a expanzi na celostátní úrovni. Třetí generace rodiny – Giorgio, Valerio a Marco, se dnes snaží pokračovat v dobře nastartovaném procesu expanze a s nadšením čelí výzvám internacionalizace trhu, přičemž si zachovává silný smysl pro vzájemnou propojenost s územím.

Vinařství se nachází ve východní části Benátska, která je jednou z nejúrodnějších v celém regionu.

Oblast je všeobecně známa jako ideální pro pěstování vína, která dává hroznům skutečně nenapodobitelnou svěží, živou chuť a vůni na pozadí ušlechtilé a plné chuti. Produkce zahrnuje všechna nejznámější a nejoceňovanější vína této oblasti, jako je například Prosecco. Vína odhalují tajemství ukryté v samotné přírodě, kombinaci půdy, klimatu, zkušeností a úcty k tradici.

Značka Sublime Food and Mood vznikla v roce 2012 za účelem propagace místních italských výrobků na zahraničních trzích.

Zobrazuji všechny 2 výsledky